تغییرات بینایی و شنوایی در دوران سالمندی

تغییرات اعضای بدن در سالمندی

انتظار شما از چشم و  گوشتان چیست؟

با افزایش سن و شروع دوران سالمندی چه تغییراتی در احساس بینایی و شنوایی رخ می دهد ؟ با افزایش سن، چشم ‌ها توانایی‌ تولید کافی اشک را از دست می ‌دهند. شبکیه، ضعیف و عدسی چشم به تدریج کدر می ‌شود. تمرکز روی اشیا سخت می ‌شود. حتی افراد سالمند نسبت به برخی نور ها و روشنایی با درجات متفاوت حساس می ‌شوند. شنوایی کمی ضعیف ‌تر شده و فرکانس‌ های بلند به سختی شنیده می ‌شوند.

چه باید کرد؟

معاینه ی منظم بینایی و شنوایی و پیگیری ‌های بعدی، استفاده از عینک توصیه‌ شده ی پزشک، استفاده از لنزها، وسایل کمک شنوایی و سایر وسایل اصلاحی به رفع این مشکلات کمک می ‌کند.

برای پیشگیری از آسیب ‌های بیشتر، استفاده از عینک آفتابی بیرون از خانه و پوشش ‌هایی روی گوش وقتی در محیط پُر سر و صدا هستید، به حفظ شنوایی شما کمک می ‌کند.

تغییرات بینایی و شنوایی در دوران سالمندی
تغییرات بینایی و شنوایی در دوران سالمندی

مطالب پیشنهادی :

از تغییرات در دوران سالمندی چه می دانید ؟

کمر درد شایع ترین درد در دوران سالمندی

تغذیه در سالمندان و میزان مایعات مورد نیاز آنها


انتظار شما از قلبتان چیست؟

چه اتفاقی در حال وقوع است؟ طی زمان، عضله ی قلب، کارایی خود را از دست می ‌دهد و باید برای پمپ‌ کردن همان میزان خون به سراسر بدن بیشتر کار کند.

به علاوه این که، عروق خونی خاصیت ارتجاعی قبلی خود را از دست داده و به دلیل تجمع چربی‌ ها کمی سخت می‌ شوند. این تغییرات شریان‌ ها را سفت ‌کرده و سبب می‌ شود قلب بیشتر و محکم‌ تر برای پمپ‌ کردن خون به بدن کار کند. این ها می ‌تواند به افزایش فشار خون و سایر مشکلات قلبی ‌ـ‌ عروقی منجر ‌شود.


دکتر محمد رادفر متخصص تغذیه و رژیم درمانی اصفهان

error: Content is protected !!
تما حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر محمد رادفر می باشد.

طراحی ، بهینه سازی سایت و سئو اصفهان توسط دیجیتال مارکتینگ کلینیک24